Novinky AGC 15.3.2024

Milí golfoví priatelia!

Opäť nám cez víkend počasie neprialo – bolo chladno a na prekvapenie v Šuranoch aj veterno, ale aj napriek tomu 8 nadšencov odohralo funny Texas štvoríc. Veľký palec hore patrí našim juniorom Saške Jašíkovej a Markovi Procházkovi, ktorí si odohrali tento netradičný formát prvýkrát. Ďalší turnaj v podobnom formáte /dohodne sa vždy pred turnajom podľa počtu hráčov/ sa uskutoční zasa v sobotu so začiatkom o 10.00 hod.

Ohľadom registrácie zatiaľ volajte na recepciu, prípadne píšte na mail, keďže server s turnajmi je nový a kočky na recepcii sa s ním musia naučiť pracovať. Chvíľku preto potrvá, kým nahodíme všetky turnaje na server

Štartovné bude opäť – 15 eur, a fee tiež 15 eur pre nečlenov.


Keďže sa blíži koniec marca a s tým spojené pre tých úspešnejších aj platenie daní, radi by sme vás poprosili o venovanie 2 % z vašich daní. Pomôže nám to pri zlepšovaní kvality ihriska a pri programe s deťmi, ktorý by sme radi zasa reštartovali. A vy budete mať otvorený účet v clubhouse ako vždy v hodnote 50 % z poskytnutej sumy.

Keďže sme zabudli uverejniť niektoré skutočnosti vo vestníku, tak by sme poprosili presmerovať 2 %  Footgolfovému klubu Šurany /údaje nájdete tu, prípadne na našom webe. Vopred veľké ĎAKUJEME!


Informácie ohľadom detských tréningov – štartujeme hneď po Veľkej noci 5. apríla o 17.00 hod.
Prípadné individuálne tréningy si môžete dohodnúť či už s Tomášom alebo u jeho tímoveho parťáka Richiho.Pre nových záujemcov, ale aj tých, čo si chcú zopakovať základy švihu, sme pripravili víkendový kurz Zelenej karty v termíne 12. – 14. apríl.

A pre opätovné pripomenutie  niekoľko informácií:

V súvislosti s otvorením 15. sezóny nášho klubu sme pripravili mimoriadne akcie pre úplne nových členov a záujemcov o hru na našom ihrisku. 

Takisto pre tých, ktorí sa rozhodli ukončiť riadne členstvo /bez podržania členstva z akýchkoľvek dôvodov, čo je stále v ponuke/ a zaplatili si len tzv. HCP členstvo – vedenie handicapu. Veríme, že oslovíte všetkých svojich priateľov, kamarátov, známych – možno golf už chceli vyskúšať, tak teraz majú jedinečnú šancu. Rovnako sa menia tento rok poplatky na hru, tzv. celodenné fee – všetko nájdete v cenníku na stránke.

Prajeme vydarené golfové dni!